Najmanjima od najmanjih

Franjevački institut za kulturu mira i ove godine u sklopu manifestacije Dani socijalne zauzetosti organizira humanitarni koncert „Najmanjima od najmanjih“ koji će se održati 10. studenoga u 20 sati u velikoj sportskoj dvorani Gripe u Splitu.Na koncertu će nastupiti Alan Hržica, Ivana Husar Mlinac, Marija Husar Rimac, Božja pobjeda, fra Marin Karačić, VIS Aurora, zbor Mihovil i SKAC Bend Split.
Prošle godine, na humanitarnom koncertu prodajom ulaznica je prikupljeno 180.235,60 kn. Prikupljena sredstva su proslijeđena deset obitelji iz evidencije Caritasa Nadbiskupije Split.
 Ulaznice se mogu kupiti online putem CROATIA TICKETS SUSTAVA, svakim danom na porti samostana Gospe od Zdravlja u Splitu od 8 do 12 i od 17 do 20 sati, te na porti samostana Gospe Sinjske u Sinju. Svi koji ne mogu doći na koncert, a žele podržati akciju, mogu uplatiti novčana sredstva na račun u Splitskoj banci, IBAN HR7523300031545046751, s naznakom Donacija za humanitarnu akciju Najmanjima od najmanjih. Sav prihod od prodaje ulaznica, kao i prošle godine, namijenjen je programu za bolesnu djecu korisnike Caritasa Nadbiskupije Split.

Prošle godine smo bili dionici zajedništva, bratske i sestrinske povezanosti kojom smo pokazali kako zajedno možemo učiniti mnogo za one koje su u potrebi. Budimo i ove godine svjedoci  istoga te svojim dolaskom učinimo prvi korak za one koji ne mogu te pjesmom i molitvom budimo glas najmanjih od najmanjih.