FINA – oslobađanje naknade na uplate za račun Caritasa Splitsko-makarske nadbiskupije!

Uprava FINE – Financijska agencija je na zamolbu Caritasa Splitsko – makarske nadbiskupije oslobodila sve građane naplate naknade na gotovinske uplate donacija u korist računa Caritasa SMN. Oslobođenje vrijedi od sutrašnjeg dana 09. veljače 2021. i traje do daljnjega.

Caritas se ovim putem želi zahvaliti Upravi Financijske agencije – FINA što je uvažila našu zamolbu i time pokazala ljudsku i kršćansku solidarnost za sve one kojima je pomoć potrebna. 

Caritas Splitsko – makarske nadbiskupije u svojoj karitativnoj djelatnosti pomaže ljudima u potrebi. Naši korisnici su socijalno ugrožene obitelji, pojedinci, stari i nemoćni, bolesni, osobe s invaliditetom, izbjeglice, beskućnici, prijestupnici zakona, žrtve obiteljskog nasilja,  odnosno svi koji se u određenom životnom trenutku suoče s problemima siromaštva i socijalne isključenosti bez obzira na pripadnost po bilo kojoj osnovi, posebice vjerskoj ili nacionalnoj.

Gotovo 800 obitelji, odnosno 3000 osoba,  nalazi se na nekom od  13 programa pomoći Caritasa Splitsko – makarske nadbiskupije. Sve obitelji u kojima su prisutni mladi i djeca, koriste i usluge Dječjeg Caritasa Dječji osmjeh, koji pruža sve potrebno od rođenja djeteta do njegove punoljetnosti.

 

Facebook komentari

komentara

Comments are closed.