Božji tragovi

U prostorijama pastoralnog centra župe Presvetoga Srca Isusova u Vinišću 29. listopada 2017. otvorena je izložba fotografija župnika don Marina Barišića – Lava kojima je htio približiti ljepotu zalaska i izlaska sunca. Izložbi pod naslovom “Božji tragovi” nazočio je veći broj posjetitelja, župljana župe Vinišće, kao i bivših župa Žeževica i Brela gdje je don Marin djelovao te brojni kolege i prijatelji.

Don Marin Barišić, autor fotografija ove dojmljive izložbe, u zahvalnoj riječi istaknuo je svoju oduševljenost ljepotom sunca koje se uvijek ponovno pojavljuje te zahvalio svima koji su mu bili podrška na putu stvaranja ovih fotografija i njihovoj prezentaciji. Naglasio je humanitarni karakter same izložbe pozivajući okupljene da otkupom pojedinih slika pomognu najpotrebnije, jer će se sav doprinos od izložbe darovati splitskom Caritasu.

Ukupno je prikupljeno 26.832,00 kn za siromašnu i bolesnu djecu iz evidencije Caritasovih korisnika.

Hvala don Marinu koji je pokrenuo i župljanima koji sudjelovali u ovoj akciji.
Domišljatost njihove ljubavi će donijeti radost Božića našim malenima, djeci iz obitelji Caritasa.

Galerija fotografija Božji tragovi, don Marin Barišić